Takarítás cégeknek

Bármilyen területen is álljon helyet cége, velünk nem lesz gond a tiszta munkakörnyezet! Cégek irodáinak, üzlethelyiségeinek alkalmi, illetve rendszeres takarítását vállaljuk.

Takarítás magánszemélyeknek

Idő és türelem hiányában sokunknak más megoldások után kell kutakodnia, hogy irodáját, lakását és más egyéb helyiségeit tisztán tudhassa. Amennyiben egy megbízható csapat kezeiben szeretné tudni ezt a feladatot, ne habozzon, keressen fel minket!

Családi ház takarítás

Ki ne szeretné családját egészséges, tiszta környezetben tudni. Ehhez csapatunk környezetbarát tisztítószerekkel és precíz munkavégzéssel járul hozzá!

Lakás takarítás

Rendszeres vagy alkalmi takarítást vállalunk egyedülállók, párok, üzletemberek, családok, dolgozók otthonában. Olcsó, megbízható, kiváló takarítást vállalunk!

Alkalmi takarítás / Rendszeres takarítás / Hétvégi takarítás

Az időpont és a gyakoriság nem akadály számunkra! Akár alkalmi, akár rendszeres takarítást szeretne, mi álljuk a sarat!

Szőnyegtisztítás / Kárpittisztítás

Szőnyegek és kárpitok tisztítása, nagy teljesítményű, ipari gépekkel.

Ablaktisztítás

Ablaktisztítást vállalunk a legkorszerűbb eszközök és legmakacsabb szennyeződést is eltávolító tisztítószerek felhasználásával.

Irodatakarítás

Az irodák a mindennapi munkavégzés legfőbb területei és ebből adódóan a leghamarabb koszolódó terület is. Ne várjon tovább! Profi csapatunk azonnal nekilát a munkának, hogy irodája tisztán maradjunk az év minden napján.

Garázstakarítás

A gépjárművekből származó, valamint a változó időjárás okozta szennyeződés a legmakacsabb. Ha ezektől nem a megfelelő szerekkel és gépekkel szabadul meg, esélytelen a tiszta terület kialakítása. E cél elérése érdekében áll rendelkezésére takarító brigádunk, nagy teljesítményű ipari gépekkel!

Felújítás utáni takarítás

Elegendő időt elvett a felújítás maga és már nem maradt energiája a törmelék és kosz eltakarítására? Forduljon hozzánk bizalommal és garantáltan nyoma se lesz a kosznak, csak is a felújítást követő új és tiszta környezet várja majd!

Egyéb szolgáltatásaink

– Csőtörés utáni takarítás
– Fertőtlenítő takarítás
– Elöntött, beázott lakások, raktárak, épületek takarítása

Az ügyintézés folyamata:

• Ingyenes helyszíni felmérés
• Árajánlat készítése, majd megtétele
• Visszaigazolás a megrendelő részéről
• Személyzet kiválasztása,összeállítása
• Munka megkezdése
• Folyamatos ellenőrzés az elvárt eredmény teljesítése érdekében.

Lépjen kapcsolatba velünk vagy kérjen árajánlatot!